De website advocaatvoormkb.nl is een initiatief van enkele gerenommeerde advocaten en enkele internet-marketing specialisten.

Gerenommeerde advocaten

De aangesloten advocaten beschikken over kennis en informatie die voor sommige particulieren en bedrijven zeer waardevol kan zijn. De beschikbare kennis wordt deels getoond op deze website. De aangeboden informatie geeft een eerste indruk van de juridische informatie en kennis waarover de advocaten beschikken. Helaas kunnen wij niet alle kennis laten zien op deze website. Mede omdat veel juridische zaken zeer specifiek zijn en per individu kunnen verschillen. Daarom biedt deze website de mogelijkheid tot direct contact. Middels email of telefoon staat u direct in contact met een expert met kennis van juridische zaken.

Internet-marketing specialisten

De specialisten van Trafficvision.nl hebben al vele jaren ervaring met het bouwen van contentrijke informatieportals en websites. Contentrijke informatieportals  worden door Trafficvision gemaakt voor bedrijven die kennismanagement (KM) binnen de eigen organisatie willen regelen. KM wordt immers steeds belangrijker als onderscheidend elementen voor elke onderneming.

Informatie beschikbaarheid

Ook informatie-beschikbaarheid buiten de eigen organisatie is voor veel bedrijven belangrijk. Met een goede website is het immers mogelijk om te etaleren wat een bedrijf of organisatie te bieden heeft voor haar bestaande en potentiele klanten. De website advocaatvoormkb.nl is daar een voorbeeld van.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 77

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op