Wilt u uw huurcontract voor uw bedrijf laten controleren? Als u een huurcontract nodig heeft voor een bedrijfspand dan raden wij helemaal aan om dit contract door een advocaat op te laten stellen. De huur van een bedrijfspand is vaak vele malen duurder dan de huur van een normale gezinswoning.

Huurcontract bedrijfspand

Niet alleen de huur van een bedrijfspand is hoger maar ook de duur van zulk soort contracten zijn veel langer. Als  u dus een huurcontract aangaat voor bijvoorbeeld 3 jaar, dan wilt de verhuurder evenals de huurder wel zekerheid hebben dat zo ook 3 jaar lang krijgen waar ze recht op hebben. Er kan in 3 jaar veel gebeuren, zo kan het dan bijvoorbeeld voorkomen dan de huurder niet meer kan betalen aan de verhuurder. Door een goed huurcontract krijgt de verhuurder dan toch zijn geld omdat hij hier wettelijk gezien recht op heeft.

Ook verdient u uw geld met uw bedrijf en dus wilt u niet dat er een geschil voorvalt met uw verhuurder. Doet zich er dan toch een geschil voor met uw verhuurder, dan wilt u wel dat u in uw recht staat en niet dat u van wegen een juridische fout in het contract niet in uw recht staat.

Hulp bij opstellen huurcontract

Als u een huurcontract aan het opstellen bent, dan kan het wel eens zijn dat u een vraag heeft over een juridisch aspect in dit contract. Als u alleen een simpele vraag heeft dan wilt u hier natuurlijk niet een hoop geld aan uitgeven bij een advocaat. Maar als u het antwoord op uw vraag niet terug kunt vinden dan zitten er weinig andere opties voor u op.

Maar er is een op¨lossing, als u een vraag heeft over een huurcontract (voornamelijk voor MKB bedrijven), dan kunt u gratis contract met ons opnemen en dan helpen we u geheel gratis verder met uw vraag. U kunt een deskundig advies verwachten over de vraag die u heeft. We hopen u op deze manier goed van dienst te zijn en verder te helpen met een goed huurcontract.

Gespecialiseerde huurrecht advocaten

Als u toch iets meer zekerheid van uw gehele huurcontract wilt hebben dan is dit natuurlijk ook geen probleem. Wij hebben een goed aanbod van gespecialiseerde advocaten die een zeer goed en waterdicht huurcontract voor u kunnen opstellen. Als u uw huur door een advocaat wilt laten opstellen dan kunnen wij u verder helpen aan een goede advocaat in uw regio.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 77

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op