Deze website is gecreerd om de medewerkers van MKB-bedrijven en zzp-ers te informeren over juridische zaken waar het MKB mee geconfronteerd kan worden. Wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers begrijpen dat de aangesloten advocaten specialisten zijn in hun vak.

ZZP

De juridische problemen van het gemiddelde MKB bedrijf lijkt veel op de juridische conflicten waar een ZZP-er in verzeild kan raken. Soms is de omvang van het financieel nadeel van een ZZP er iets kleiner dan een MKB-bedrijf. De kern van de rechtszaken die gevoerd worden wijkt veelal slechts weinig af.

Externe weblinks

Aangezien de aangesloten advocaten specialisten zijn in hun vak, kunnen zij wellicht niet alle vragen beantwoorden. Daarom is het mogelijk dat er links naar andere websites ('Derden') worden opgenomen. Deze links worden opgenomen omdat de redactie van advocaatvoormkb.nl denkt dat onze bezoekers daar baat bij kunnen hebben. Deze websites van Derden staan niet onder toezicht van advocaatvoormkb.nl. Ook heeft advocaatvoormkb.nl meestal geen invloed op de inhoud van deze websites van Derden. De redactie van advocaatvoormkb.nl kan daarom geen aansprakelijkheid accepteren voor de inhoud of het functioneren van deze websites.

Eigendom website

Hebt u vragen over deze website? De website is eigendom van Trafficvision, specialisten in internet marketing.

Samenwerking met advocaten

Indien u gebruik maakt van onze mogelijkheden voor contact, dan komt u in contact met een van de vermelde Juridische Partners die vermeld staan op de website. Echte advocaten en echte juristen nemen dan tijd om uw vraag te bestuderen en te voorzien van een passend antwoord. Dat is makkelijk want dan weet u snel of u 'een zaak' hebt. De aangesloten advocaten zijn niet verplicht antwoord te geven op bepaalde juridische vragen of bepaalde juridische gebieden. De advocaten zijn niet verplicht daarvoor een reden op te geven.

Juridische vragen

Hebt u vragen voor onze advocaten? Maak dan gebruik van het aangeboden telefoonnummer of gebruik het contactformulier. Veelal wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. De eigenaar van deze website kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit van de juridische adviezen.

Foutje ontdekt?

Hebt u een foutje in de (juridische) teksten ontdekt? Helaas kan het voorkomen dat er schrijffouten of spelfouten optreden.

Geen vervanging individueel juridisch advies

De teksten op deze website zijn algemeen van aard en zijn geen vervanging voor individueel juridisch advies. De teksten mogen ook niet als zodanig worden opgevat. De redactie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade indien u op eigen houtje conclusies trekt uit de teksten van algemenen strekking, voor uw specifieke situatie. Raad pleeg dus een ervaringsdeskundige voordat u juridische stappen zet!

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 77

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op