De teksten op deze website zijn speciaal ontwikkeld voor deze website, www.advocaatvoormkb.nl. De teksten op deze website zijn dus uniek. Deze teksten zijn nergens anders terug te vinden. tenzij onze artikelen worden gekopieerd natuurlijk. Voor het gebruiken van onze artikel dient een ieder vooraf schriftelijk toestemming te vragen aan de redactie van advocaatvoormkb.nl. Dan weet de redactie waar kopieen van onze artikelen te vinden zijn.

Actualiteit

Mochten onze teksten niet meer actueel zijn, dan wordt dit aangepast. Voor artikelen die met toestemming elders gepubliceerd wordt, geldt dat wij updates zullen sturen naar de bij ons bekende contactgegevens.

Kwalitatief goede juridische informatie

Op deze wijze wordt voorkomen dat onze kennis en artikelen ongeoorloofd gaan 'zwerven' op internet. En door updates te verwerken blijft kwalitatief goede informatie beschikbaar voor onze bezoekers.

Help ons nog beter te worden

Denkt u een zinvolle aanvulling of wijziging te hebben op onze artikelen? Neem dan snel contact met ons op. Goede aanpassingen zullen wij terstond doorvoeren.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 77

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op